Νέο τρέιλερ για την νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν ” Δουνκέρκη”

dunkirk1

Η μάχη της Δουνκέρκης  αποτελεί σημαντικό σταθμό για τις εξελίξεις του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, γιατί οι συμμαχικές δυνάμεις που τέθηκαν αντιμέτωπες στα ναζιστικά στρατεύματα, αν και νικήθηκαν και βρέθηκαν περικυκλωμένες, κατάφεραν τελικά να διαφύγουν ύστερα από μια μικρή παύση των εχθροπραξιών. Η Δουνκέρκη είναι μια πόλη της βορειοδυτικής Γαλλίας που έχει το λιμάνι της στον Ατλαντικό. Οι εχθροπραξίες έλαβαν μέρος στα τέλη Μαΐου – αρχές Ιουνίου του 1940.

Αυτή ακριβώς η ιστορική μάχη εμπνέει τον διάσημο αμερικανό σκηνοθέτη Κρίστοφερ Νόλαν( Inception, Memento, Interstellar κ.α), για να παρουσιάσει μια επική πολεμική ταινία( με τίτλο “Dunkirk”), με τους θαυμαστές του να πιστεύουν πως το έργο αυτό θα μπορέσει να συγκριθεί με το « Αποκάλυψη Τώρα» του Κόπολα και με το «Πλατούν» του Όλιβερ Στόουν.

“Η ταινία «Δουνκέρκη» ξεκινά, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες των Βρετανών και των Συμμάχων είναι περικυκλωμένοι από δυνάμεις του εχθρού. Παγιδευμένοι στην παραλία, με τις πλάτες τους στην θάλασσα έρχονται αντιμέτωποι με μια ανέφικτη κατάσταση, καθώς ο εχθρός πλησιάζει.”

Η ταινία είναι εστιασμένη στα βρετανικά στρατεύματα και θα αποτελέσει  μέγα γεγονός το 2017. Πρωταγωνιστήσουν μεταξύ άλλων οι Μαρκ Ράιλανς, Τομ Χάρντι, Κένεθ Μπράνα.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ.

/div>

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

About the Author

Members of Screeneye